kroll ny top banner se

vedeldad Varmluftspanna FÖR EFFEKTIV UPPVÄRMNING

Letar du efter vedeldade varmluftspannor av hög kvalitet? Då har du kommit helt rätt! Hos Alloljepannor kombinerar vi expertis och kompetens för att erbjuda de bästa lösningarna för dina uppvärmningsbehov. Utforska vårt sortiment av vedeldade varmluftspannor, där vi har två robusta modeller, 35 KW och 70 KW, som kan anpassas efter dina specifika uppvärmningsbehov.

Våra varmluftspannor för ved är moderna,effektiva samt prisvärd.

Kontakta oss på 08-410 402 44 om du vill ha hjälp eller önskar en offert på en vedeldad varmluftspanna.

Robust konstruktion för hållbar prestanda

De vedeldade varmluftspanna är byggda med en robust konstruktion för att säkerställa hållbar prestanda och pålitlig uppvärmning. Med fokus på kvalitet och pålitlighet är dessa spannor utformade för att möta höga krav och garantera långsiktig tillförlitlighet.

ENKEL INSTALLATION OCH ANVÄNDARVÄNLIGHET

Installationen av våra vedeldade varmluftspannor är enkel och smidig. Vi har satsat på användarvänlighet för att göra processen så smidig som möjligt. Det innebär att du snabbt kan njuta av fördelarna med en effektiv och vedeldad uppvärmning utan krångel.

TVÅ MODELLER VEDELDADE VARMLUFTSPANNOR

Vår kollektion omfattar två modeller – en 35 KW och en 70 KW – för att passa olika behov och rum. Oavsett om du behöver värma upp mindre utrymmen eller stora lokaler, har vi en vedeldad varmluftspanna som passar perfekt för din situation.

Vedlängd som kan användas i våra varmluftspannor är 50 & 70 cm. 

FABRIKSGARANTI FÖR TYGGHET OCH SÄKERHET

Vi erbjuder 2 års fabriksgaranti på våra vedeldade varmluftspannor. Detta återspeglar vår övertygelse om produkternas höga kvalitet och vår vilja att erbjuda dig trygghet och säkerhet när du väljer oss som din leverantör.

Utforska våra vedeldade varmluftspannor idag och skapa en varm och bekväm atmosfär i ditt utrymme. För frågor eller för att få mer information, kontakta oss gärna på 08-410 402 44.

 

Vedpanna varmluft
Vedpanna varmluft

 

 

Modell   VP 35 VP 70
Effekt kW 35 70
Luftflöde m3/h 3541 6420
       
El W 180 420
El V/Hz ~230/50
Skorstensanslutning mm 159 194
Mått  
Djup mm 1062 1282
Bredd mm 805 1005
Höjd mm 2048 2463
Vikt kg 260 426

 

VARFÖR SKA MAN INSTALLERA EN VEDELDAD VARMLUFTSPANNA?

En varmluftspanna med ved som bränsle är optimal i olika situationer och för olika användningsområden. Här är några situationer där det kan vara bäst att använda en varmluftspanna med ved:

AVSAKNAD AV ELANSLUTNING

Om du befinner dig i ett område där elanslutningen är begränsad eller dyrt kan en varmluftspanna med ved vara ett utmärkt alternativ. Den drivs av ved, vilket gör den självförsörjande och idealisk för avlägsna platser eller områden med ojämn eldistribution.

ENERGIAVKASTNING OCH KOSTNADSASPEKTER

Vid tillgång till kostnadseffektiv ved kan användningen av en vedeldad varmluftspanna minska energikostnaderna avsevärt. Ved kan vara en prisvärd och lokal tillgänglig energikälla, vilket gör det ekonomiskt attraktivt jämfört med andra bränslen.

LOKAL UPPVÄRMNING OCH MÅNGSIDIGHET

För specifika användningsområden där lokal uppvärmning är önskvärd, som i en verkstad, garage eller mindre utrymmen, kan en vedeldad varmluftspanna vara idealisk. Dess flexibilitet gör det möjligt att fokusera värmen där den behövs mest.

MILJÖVÄNLIGARE ALTERNATIV

Om miljövänlighet och hållbarhet är prioriterade, kan en vedeldad varmluftspanna vara ett bra alternativ. Genom att använda ved som bränsle, som är en förnybar resurs, minimerar man koldioxidavtrycket jämfört med fossila bränslen.

SÄSONGSMÄSSIGT UPPVÄRMNINGSBEHOV

I utrymmen som används säsongsmässigt, som sommarstugor eller fritidsanläggningar, kan en vedeldad varmluftspanna vara fördelaktig. Den ger möjlighet till värme när det behövs utan att kräva en konstant energikälla eller elanslutning.

Innan du väljer en vedeldad varmluftspanna är det viktigt att överväga dina specifika behov, tillgängligheten av ved och lokal lagstiftning kring användning av sådana anläggningar. Dessutom är det alltid klokt att överväga andra energieffektiva alternativ och utvärdera kostnader och fördelar för att säkerställa att det är den mest lämpliga lösningen för din situation. Där kan vi bistå med vår expertis och guida dig till rätt uppvärmingslösning.

 

OFFERT PÅ Vedeldad VARMLUFTSPANNA

Kontakta oss på 08-410 402 44 om du önskar en offert på en vedeldad varmluftspanna.

 

FLER VARMLUFTSPANNOR

Du kan läsa mer om vårt sortiment av varmluftspannor här.

alloljepannor
© Alloljepannor i Skandinavien AB  
tel. 08 410 402 44