kroll ny top banner se
varmluftspanna kroll

Varmluftspanna från Tyska Kroll

Vi på Alloljepannor i Skandinavien AB erbjuder marknadens största utbud av varmluftspannor. Tyska Kroll's värmeprodukter som vi är generalagent för i hela Skandinavien tillverkas i Tyskland och görs av material med högsta kvalitet som i sin tur ger Kroll varmluftspannor en lång och bekymersfri livslängd. Samtliga varmluftspannor från Tyska Kroll levereras med 5 års fabriksgaranti. 

Vårt sortiment av varmluftspannor

I vårt sortiment från Tyska Kroll har vi olika typer av varmluftspannor:

Stationär varmluftspanna

Stationära varmluftspannor passar bäst för uppvärmning av t ex industrilokaler som bilverkstäder, hallar, växthus med flera. Läs mer om våra stationära varmluftspannor.

Mobil varmluftspanna

Mobila varmluftspannor är perfekta för er som behöver ha möjligheten att enkelt, smidigt och lätt flytta varmluftspannan till det område i er lokal som för tillfället behöver uppvärmning bäst. Läs mer om våra mobila varmluftspannor.

Väggmonterad varmluftspanna

Väggmonterade varmluftspannor passar bra för lokaler med mindre utrymme att montera varmluftspannan på. Lämpar sig bra för garage, verkstäder, stall, växthus mm. Läs mer om våra väggmonterade varmluftspannor

Hos oss på www.alloljepannor.se kan du få din varmluftspanna levererad med olika typer av brännare. Våra varmluftspannor levereras med antingen oljebrännare, gasbrännare, biooljebrännare, alloljebrännare eller med RME-brännare. Våra varmluftspannor används för uppvärmning, torkning och ventilering av era lokaler.

 

Olika typer av brännare till din varmluftspanna

Vet du inte vilken typ av brännare som just du ska ha till din varmluftspanna - inga problem. Våra experter hjälper Dig gärna med att hitta rätt typ av brännare som passar era behov bäst. 

Modellerna i standardserien av varmluftspannor från Tyska Kroll finns i effekterna från 25 kW-800 kW, medan specialserien av varmluftspanna från Kroll S serien börjar på 800 kW och går upp till 1500 kW (1,5MW). Modellerna i standardserien av Kroll varmluftspanna S, M och SL -serie har rostfri värmeväxlare och förbränningskammare. Varmluftspannorna i dessa serier används för helautomatisk uppvärmning i hallar, verkstäder, växthus, spannmålstorkar m.m. Samtliga modeller av varmluftspanna Kroll S, M och SL serie levereras med hela 5 års fabriksgaranti. Vi kan skräddarsy er nya Kroll varmluftspanna för anslutning till era befintliga ventilationskanaler.

  • Pa effekter fr 100-1600 Pa-tryck
  • 5 års fabriksgaranti
  • Skräddarsydda ventilationslösningar
  • Högkvalitets rostfritt stål i värmeväxlare och förbränningskammare, kvalitet 1.4512 med 15% krom

alloljepannor
© Alloljepannor i Skandinavien AB  
tel. 08 410 402 44